top of page

Informatie voor toekomstige studenten

Zowel de Hogeschool PXL als de Universiteit Hasselt organiseren infodagen. Bezoekers krijgen dan een volledig beeld van de hogeschool en van de universiteit, kunnen de leslokalen en faciliteiten bezoeken, cursussen inkijken en kennismaken met de professoren en docenten.

Daarnaast zijn er ook openlesdagen van Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL waarop laatstejaarsleerlingen de kans krijgen om één of meerderen lessen mee te volgen met de reguliere studenten. Zo kunnen ze de sfeer van de hogeschool of universiteit opsnuiven en zich een idee vormen van de manier van lesgeven en van de cursusinhouden.

 

Voor wie het volledige aanbod aan informatie voor toekomstige studenten wil kennen (infobrochures, openlesdagen, informatie over het maken van je studiekeuze, septembercursussen, …), verwijzen we je graag naar de volgende infopagina’s:

Opleidingsaanbod

De associatiepartners bieden samen meer dan 80 opleidingen aan. Het gaat hier over graduaats-, professionele bachelor-, academische bachelor-, master-, bachelor-na-bachelor- en lerarenopleidingen. 

Daarnaast bieden de associatiepartners tal van postgraduaats-opleidingen, navormingen, congressen en seminaries aan.

Het volledige opleidingsaanbod van de partnerinstellingen is terug te vinden op hun respectievelijke websites UHasselt en Hogeschool PXL.

Schermafbeelding 2020-07-29 om 10.21.22.
bottom of page